Verkoop

Avantgarde

Onze Avantgarde is een elektrische scooter met een retro uiterlijk. De scooter is technische helemaal bij de tijd; een 4-takt injectie motor, LED velrichting en een digitaal dashboard. Op het digitale LED dashboard kun je gemakkelijk de snelheid, benzineniveau en toerental aflezen. Dankzij de moderne technologie kun je genieten van een stille, comfortabele en relaxed rit.


Meer informatie

E-Cashmere

De DJJD E-Cashmere is een elektrische scooter met een grote actieradius van +/- 60km. De scooter heeft een digitaal dashboard, led dag rij verlichting voor en achter, en een led koplamp. Een luxe zadel en voetsteunen zijn gemonteerd, en we hebben een groot assortiment aan accessoires verkrijgbaar.


Meer informatie

E-avantgarde

Onze E-Avantgarde is een elektrische scooter met een retro uiterlijk. De scooter heeft een actie radius van +/- 100km. Op het digitale LED dashboard kun je gemakkelijk de snelheid & accu niveau aflezen. Dankzij de moderne elektrische technologie kun je genieten van een stille, comfortabele en relaxed rit. 


Meer informatie

Cashmere

De scooter is uitgerust met een zuinige EFI injectie 4-takt motorblok, en een luxe zadel en led verlichting voor en achter. De scooter heeft diverse opties zodat je jouw scooter compleet naar jouw smaak kunt africhten. De retro scooter is beschikbaar in diverse unieke kleuren met een matte of glanzende uitvoering.


Meer informatie

E-Chopper

De E-Chopper heeft een stoer design en is volledig duurzaam! Het model is voorzien van vele technische hoogstandjes en is dan ook de Tesla onder de scooters. Met zijn stoer design en unieke uitstraling valt deze E-Chopper op in de massa.


Meer informatie

Cashmere basic

Onze Cashmere Basic is een van de populairste modellen van het moment! De basic uitvoering van de Cashmere heeft alles wat je nodig hebt. De scooter kun je voor een scherpe prijs rijden, zonder alle luxe opties. Mocht je later toch de luxe opties willen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze dealers! De scooter heeft een Euro 5 EFI injectie motor waardoor de Cashmere Basic enorm betrouwbaar is.


Meer informatie

ECM Classic

Een ECM Classic is een elektrisch aangedreven scooter. De ECM Classic heeft een maximale snelheid van 25 km/uur. De scooter is makkelijk te bedienen voor jong en oud, en daarnaast ook milieuvriendelijk. Wilt u ontspannen door de meer rijden met onze ECM Classic? Klik dan op de Boek nu knop.


Meer informatie

In stijl cruisen door De Peel

Neem nu direct contact op!

Adres

Dorpsstraat 5

5768CC MEIJEL

Telefoon en e-mail

(+31) 625 29 47 88
info@electric-centermeijel.nl

Social Media


Facebook


Whatsapp

© 2019 Electric Center Meijel | Alle rechten gereserveerd | Webdevelopment door By Bits & Pieces